Uitleg

Dating is populair

Dat meer en meer mensen op zoek gaan naar een goede gratis datingsite blijkt uit de resultaten die Google men ons deelt. Een onderzoek binnen de datingsite statistieken toont aan hoe vaak mensen zoeken op het woord ‘datingsite’. We merkten op dat de cijfers in de grafiek jaar na jaar stijgen. Iederen doet dus aan online dating via een datingsite, waar wacht jij nog op? Schrijf je vandaag nog in op één van de vele gratis dating websites. Via Dating vergelijken geef ik graag de nodige gratis dating tips.

Kenmerken gratis dating sites

Iedere gratis datingsite heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. We kunnen niet altijd spreken over gratis dating, daar sommige sites ook betalend zijn. Hierbij hebben we een overzicht gemaakt van de voornaamste kenmerken van deze gratis dating sites.

Dating site Belangrijkste kenmerk
Match4me Dating site voor hoger opgeleiden, maandelijks komen er 1.200 singles bij.
Relatieplanet 130.000 singles (Gay, Bi, Hetero, ieder opleidingsniveau, …)
Be2 Meer dan 45.000 singles, en jouw eigen, gratis persoonlijkheidstest.
Alleenstaande mama’s Mama en een kind? Of op zoek naar een mama met kinderen? Registreer je op de datingsite Alleenstaande mama’s.
50PlusMatch Vind jouw leeftijdsgenoten op de 50Plusmatch datingsite! Vanaf 50 jaar.
Tesamen Nooit meer alleen, dankzij de datingsite Tesamen.
Ondeugend daten Zin in een iets meer opwindende date? Kies dan voor Ondeugend daten.
Alleenstaande papa’s Op zoek naar alleenstaande papa’s? Of ben je er zelf een? Op deze datingsite ben je aan het juiste adres.
Regioswingers Vind je perfecte match in je eigen regio met de Regioswingers datingsite.
Seniorendating Vanaf 45 jaar kun je terecht op Seniorendating.
Datingsite Parship

De datingsite die onze voorkeur draagt is Parship. Parship is de grootste datingsite, perfect voor wie aan dating wil doen. De inschrijving op de datingsite is gratis, maar wil je meer opties, moet je bijbetalen voor een abonnement. Ik zou je aanraden zo’n abonnement te nemen. Waarom? Omdat je geen abonnement zal nemen op een datingsite, als je niet actief op zoek bent naar een date. Mensen met een abonnement kun je dus veel beter vertrouwen. Meld je vandaag nog aan op de Datingsite Parship en geniet van hun Gratis dating mogelijkheden.

 

Twijfel niet om te kiezen voor een datingsite abonnement. Door te kiezen voor een abonnement kom je in contact met andere leden, die tevens een abonnement hebben. Deze leden zijn meestal te vertrouwen, want frauders zouden zelf niet betalen voor een abonnement op een datingsite. Twijfel dus niet, en bestel vandaag nog een abonnement bij jouw datingsite naar keuze.

Dating nieuws

Online dating is de laatste jaren erg populair geworden. Volgens een onderzoek van gratisdating.be is online dating met 63% gestegen tegenover 2012. Een opmerkelijk verschil. Vroeger vond men online dating taboe, maar vandaag wordt het algemeen aanvaard. Voor smartphones zijn er reeds tal van gratis applicaties. Jongeren schrijven zich dan ook sneller in op datingsites. Al zijn datingsites nu ook vooral populair bij mensen tussen de 35 en 55.

Overige sites die nog besproken moeten worden: Alleenstaande papa’s, Regioswingers en Elitedating.