Relatieplanet

Relatieplanet
De slogan van Relatieplanet gaat als volgt: ”Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date!”. Als we hen vroegen enkele van hun positieve punten naar boven te halen, dan zouden dit deze zijn:

Veruit de nummer één datingsite van België;
Gemiddeld 1200 inschrijvingen per dag;
Enorme naamsbekendheid in Nederland en België;
Uitverkozen tot populairste ‘Website van het jaar 2009’ (categorie dating);
Wat maakt relatieplanet uniek?

Relatieplanet slaagt er in singles op een eenvoudige en anonieme manier met elkaar in contact te brengen. Het is een gesloten community, waardoor deze enkel toegankelijk is voor eigen leden. Daar je verplicht bent je aan te melden, kan men alles goed opvolgen en ingrijpen mocht er iemand zich niet aan de regels houden (of bvb. een fake profiel aanmaakt).

Aanmelden bij Relatieplanet is overigens gratis. Meteen krijg je een persoonlijke homepage en heb je toegang tot een leuke tool waarmee je berichten kunt sturen en eenvoudig andere leden kunt vinden die goed met je matchen. Wie even niet wil gevonden worden door andere leden, kan ervoor kiezen het profiel tijdelijk te verbergen. Ook heb je de optie tot het blokkeren van andere gebruikers, mocht je niet langer contact willen hebben met hen. Het laatste en tevens een zeer sterk punt is de Memberdesk van Relatieplanet. Deze is steeds bereikbaar voor de Relatieplanet leden om hulp te bieden waar nodig.

Surf naar Relatieplanet, en ontdek het zelf!