Parship

Parship
ParshipOnline dating wordt met de dag populairder. Steeds meer singles schrijven zich dan ook in bij diverse internet datingsites. Een voorbeeld van een succesvolle datingsite is Parship. Parship is misschien wel een van de bekendste online datingsites. Niet alleen in België, maar ook in andere landen zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Noorwegen, Oostenrijk, Ierland, Italië, Zweden, Zwitserland en nog vele andere landen.

Schrijf je nu gratis in!
Parship ervaringen

Parship is voor veel singles een bekende datingsite, ze beschikken namelijk al over enorm veel leden. Toch blijft de datingsite groeien en melden steeds meer singles zich aan. Parship is door de jaren heen zelfs zo gegroeid dat zij de grootste datingsite in Europa zijn. Vele singles meldde zich al met succes aan bij deze datingsite. De cijfers liegen er dan ook niet om.

Ruim 76% van de leden is hoogopgeleid.
Daarnaast vind 1 op de 3 leden zijn partner via Parship.
Alle leden die zijn aangemeld zijn opzoek naar een serieuze relatie.
De gemiddelde leeftijd ligt dan ook tussen de 30 en 55 jaar.
De man vrouw verdeling is perfect, zo is 51% van de leden vrouw, en 49% van de leden man.
Waarom Parship?

Parship be DatingEr zijn meerdere redenen om je als single aan te melden bij Parship. Een van de belangrijkste redenen is dat Parship een slagingspercentage heeft van ruim 38%. Dit hebben zij kunnen waar maken door de speciaal ontworpen persoonlijkheidstest. Deze is ontworpen door een ervaren psycholoog. Aan de hand van de uitkomst van deze test kan Parship partnervoorstellen doen die voor singles relevant zijn. Er worden dus niet zomaar partnervoorstellen gedaan aan de leden. Deze zijn geheel zorgvuldig uitgezocht door het systeem. Dit vergroot de kans op het vinden van een ideale match.

Hoe werkt het?

Het inschrijven bij Parship hoeft niet lang te duren en is heel gemakkelijk. Je schrijft je gratis in op de website van Parship. Vervolgens kun je de persoonlijkheidstest doen. Vul deze erg zorgvuldig in, aan de hand van deze test worden er namelijk singles aan jou voorgesteld. Mocht jij interesse hebben in een van de voorgestelde singles dan kun je contact met hem of haar zoeken. Stuur berichten, leer elkaar beter kennen en wie weet heb jij binnenkort een leuke date met misschien wel de ware.

Zodra men is ingeschreven bij Parship is het mogelijk om andere profielen te bekijken. Zo kun je zien wat iemand anders bezig houdt, wat zijn of haar hobby’s zijn, beroep, andere interesses en ga zo maar door.

Parship mobiel

Met de handige app van Parship ben je niet langer aan de computer vast gebonden. Je kunt te allen tijde overal waar je bent gebruik maken van de app en contact hebben met andere singles. De app is erg overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De app is te downloaden voor de iPhone en de iPod Touch. Mocht je niet over dit toestel beschikken dan kun je gebruik maken van de mobiele website, deze is net zo handig en gemakkelijk in gebruik.

Betaald en Gratis Parship Abonnement

Functie Gratis Betaald Abonnement
Foto’s zien ja ja
Interesse berichtje sturen ja ja
Tekst berichtjes sturen nee ja
Reageren op berichtjes nee ja
Foto(s) toevoegen ja (9) ja (9)
Profielen bezoeken / Zoekfuncties ja, maar niet lokaal ja, zonder limiet
Parship Persoonlijkheidstest doen ja (korte evaluatie) ja (uitgebreid rapport)
Mobiel daten / App nee ja
Chatbox toegang nvt nvt
Nog niet overtuigd over Parship? Bekijk hier hun promofilmpje.